Acasă » blogging » Luna Eco pe Papetarie.net

Luna Eco pe Papetarie.net


Pe 22 aprilie, în fiecare an se sărbătoreşte Ziua Pământului. În această zi s-a născut, de fapt, mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător, simbolizând totodată, lupta impotriva poluarii si problemelor climaterice.

Despre poluare, încălzire globală şi despre efectele acestora, am auzit cu toţii. Mai mult sau mai puţin, cu toţii încercăm să protejăm mediul, prin participarea la diverse acţiuni de ecologizare, prin colectarea selectivă a deşeurilor şi prin alte activităţi similare. Dar câţi dintre noi se gândesc să folosească articole de birou eco? Da, există şi aşa ceva, există o astfel de papetărie online, ce dispune de o gamă variată de articole de birou realizate din materiale reciclate.

Iată că luna în care sărbătorim Ziua Pământului este şi luna eco la Papetărie.net, iar pe lângă multitudinea de produse eco, luna aceasta cumperi articole de birou în valoare de 500 lei şi plăteşti doar 400lei.

Anunțuri

8 gânduri despre „Luna Eco pe Papetarie.net

    • Eu te-am adaugat, dar vezi ca mesajul tau a intrat in spam deoarce ai scris o adresa de web care nu exista. Prin acest articol nu fac nimic altceva decat sa promovez articole de birou eco… pentru ca existenta lor mi se pare o chestie super… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s