Acasă » blogging » Azi… soarele îmi luminează ziua…

Azi… soarele îmi luminează ziua…


Dacă ieri soarele mi-a lipsit (mă refer la acest articol)… azi soarele s-a gândit să mă însenineze şi să mă înveselească.

Soarele din această dimineaţă a fost, spuma din ceaşca de cafea, înveselindu-mă şi mai mult. De curând am atins un sfert de secol în această viaţă. Pare cam ireal pentru mine, dar ca să nu trec în sfera imaginarului, totuşi m-am tot gândit la realizările mele din aceşti 25 de ani. Am constatat că nu sunt chiar puţine, dar întotdeauna e loc de şi mai bine. Cu

DSC_0115

toate acestea dacă altă dată spuneam că „viaţa e grea şi complicată”, AZI, soarele e cel care îmi zâmbeşte şi îmi şopteşte că nu e chiar aşa, amintindu-mi să respect pactul meu cu viaţa şi anume să mă bucur de fiecare clipă, de fiecare lucru mărunt ce mă înconjoară.zi sunt ceva mai optimistă, veselă şi plină de viaţă. Beau din ceaşca de cafea şi mă gândesc la planurile  din acest weekend. Sper să ne putem bucura, în continuare, de zile senine, să pot merge într-o plimbare, să fotografiez prin natură (pentru mine şi pentru blogul meu foto).

Aşadar azi va fi o zi senină, din toate punctele de vedere, pentru că soarele ne surâde.

Anunțuri

10 gânduri despre „Azi… soarele îmi luminează ziua…

  1. Wow ! Ai numai 25 de ani ??!! Eu eram sigur ca ai vreo 45. Dar asta e un compliment de fapt, pt ca se refera la maturitatea care mie mi se pare ca apare in cateva articole de ale tale. Pai daca ai numai 25 de ani, atunci e total OK sa fii optimista. Mai greu e pt aia de la 35 in sus (cf statistici globale despre incidenta primului episod depresiv major care la maj oamenilor apare intre 30 si 40 de ani).

  2. Pingback: Recomandarile saptamanii de pe bloguri | Blogatu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s