Proiectul “Vacanta personalizata” isi propune sa ofere servicii personalizate de planificare a vacantelor. Mai exact, presupune acoperirea tuturor aspectelor legate de organizarea unei vacante: transport, cazare, itinerariu, obiective turistice si vacante tematice. Mai mult decat atat, incepand cu luna septembrie va cuprinde doua noi servicii: calcularea bugetului de vacanta si prezentarea de pachete turistice atractive, care vor putea fi achizitionate prin intermediul site-ului.

Scopul acestui proiect este sa ofere servicii adaptate nevoilor si cerintelor clientilor si, in acelasi timp, sa valorifice  la maximum experiența de calatorie, fara a scapa din vedere aspectul minimizarii costurilor.

Vacanta Personalizata” se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa economiseasca timp in organizarea  vacantelor, dar, in acelasi timp, sa beneficieze de consiliere t600885_130963633773380_955967905_nuristica profesionista, adaptata cerintelor fiecarui client.

Asadar, fie ca ai nevoie de transport, vrei sa iti rezervi cazarea, sa ai o estimare de costuri pentru vacanta ta sau sa-ti planifici pas cu pas intregul concediu, echipa “Vacanta Personalizata” iti va oferi mai multe variante, adaptate bugetului pe care il propui. Intregul proces este unul flexibil, preferintele tale fiind primul aspect de care se va tine cont in organizarea vacantei.  Propunerile vor fi adaptate in consecinta, pentru ca la final, sa poti exclama: “In sfarsit, plec in vacanta la care am visat!”.  Daca nu te poti hotari unde iti doresti sa mergi in vacanta, fie poti alege dintre ofertele prestabilite, disponibile pe site, fie poti beneficia de sugestiile consultantilor care fac parte din echipa Vacanta Personalizata.

Vacanta Personalizata este un serviciu nou lansat pe piata din Romania, iar principalul sau atribut este flexibilitatea pe care o ofera, fiecare sugestie adresata clientilor fiind adaptata cerintelor acestora.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: